7 activiteiten gevonden

Beestige Boel - Kortfilms vol dierenplezier

Deze prachtige compilatie biedt acht korte avonturen vol dierenplezier. Een grappig programma zonder dialoog waar de allerkleinsten tot de allergrootsten van kunnen genieten.

PRRRT PRRRT FLAP FLAP

Moet je zelf je eigen geluksvogeltje vinden en dus dringend op zoek? Of is het simpelweg wachten tot het vanzelf op je toe komt flapperen? Een muzikale ode aan geduld.
Cabaret/Humor Muziektheater

Pingu

Nieuwsgierig, creatief, ondeugend en dapper. Pingu beleeft vele avonturen omringd door zijn ouders, zus en beste vriend. Antarctica is nog nooit zo warm en gastvrij geweest!
Film

*Morgen is 1 keer slapen

Een kleutervoorstelling over één van de spannendste avonden van het jaar. Over een cadeau dat nog net niet open mag … Maar wel bijna!
Theater

Multicircus workshops

Ben je op zoek naar een activiteit voor de hele klas? Een kort momentje van ontspanning tussen de grote blokken leerstof? Dan is Circus de perfecte manier om jezelf en je klas beter te leren kennen. Leer verschillende circustechnieken kennen en probeer ze samen uit!
Workshop Circus

Op School

Geen tijd of mogelijkheid om tot bij één van de School met Cultuur partners te komen? 30CC selecteerde een aanbod van podiumkunstenaars die ook op jullie school komen spelen aan een betaalbare prijs.
Concert Muziektheater Theater Workshop Circus Op School

Do it yourself (KO)

Wil je graag eens een les in het museum geven, of focussen op één kunstwerk rond een specifiek thema?
Cultuureducatie Erfgoed Expo