12 activiteiten gevonden

Beyond the Edge

In 'Beyond the Edge' bewegen acht jongeren over een levensgrote installatie van ladders. Samen verkennen ze de uitersten en testen ze hoe ver ze elkaar kunnen brengen. Hoe proberen we hogerop te geraken? In welke mate steunen we daarvoor op elkaar? Is hoogte het engste, of is het zoeken naar evenwicht nog spannender?
Dans Circus

RAARHAAR

RAARHAAR is een theaterproductie voor iedereen die wel eens wakker ligt van de vraag: ben ik raar? Centraal staan 5 kinderen die in echte leven misschien een beetje raar zijn, maar in hun eigen dromen doodnormaal. Maar wie bepaalt eigenlijk wat normaal is? En is normaal niet net heel raar?
Theater

ULTRA

Wat is ‘mannelijkheid’? Wanneer wordt mannelijkheid ‘toxisch’? In deze krachtige dansproductie laten tien jongeren (m/v/x) hun zogenaamd mannelijke energie de vrije loop, op de dunne lijn tussen vrolijkheid en rebellie. Choreografe Reut Shemesh haalt haar inspiratie uit het gedrag van Duitse ultra voetbalfans en uit de vraag welke kwetsbaarheid daarachter schuilgaat. ULTRA stelt vragen bij wat de rol van de man is in onze veranderende tijden, maar het is vooral een portret van een groep tieners in een wereld vol verwachtingen en labels.
Dans

Een koud kunstje

In deze gloednieuwe kinderproductie van fABULEUS kruipt acteur Matthias Van de brul in de huid van een vrolijk, filosofisch en avontuurlijk personage: een ijsbeer met een bibliotheekkaart. Een theaterproductie over het plezier van lezen en nieuwe dingen ontdekken, maar vooral over zorg dragen voor de wereld.
Theater

Wij 2025

Na de succesvolle eerste editie van “Wij” komt de voorstelling terug met nieuwe liedjes en nieuwe muzikanten. Een muzikaal feest voor wie Nederlands leert én voor Vlamingen!
Muziektheater

Wij 2025 (avondvoorstelling)

Na de succesvolle eerste editie van “Wij” komt de voorstelling terug met nieuwe liedjes en nieuwe muzikanten. Een muzikaal feest voor wie Nederlands leert én voor Vlamingen!
Concert

I love (and hate) you, Iran (avondvoorstellingen)

Dariush Omidi groeit op in Turnhout, in een gezin dat noodgedwongen Iran verruilde voor België. Zoekend naar wat het betekent om Iraniër, Belg en vooral zichzelf te zijn, brengt hij een snijdende haat-liefdesverklaring aan een plek waarnaar hij niet meer terug kan.
Theater

Briefschrijfactie Warm Alarm

kies je brief (opgemaakt door 1 van onze schrijvers) en stuur hem in jouw naam op naar onze minister(s).

Hear Here 2025 - geluidsexpo

Ontdek de mooiste geluidskunst op een wandeling langs unieke Leuvense plekjes.
Rondleiding

Multicircus workshops

Ben je op zoek naar een activiteit voor de hele klas? Een kort momentje van ontspanning tussen de grote blokken leerstof? Dan is Circus de perfecte manier om jezelf en je klas beter te leren kennen. Leer verschillende circustechnieken kennen en probeer ze samen uit!
Workshop Circus